onsdag 13 augusti 2008

1,2,3 START!





Dedär, varför tror ni att jag vald rubriken för detta inlägg till START?
Jo, för det är ju så mycke som ha startat nu i dagarna. OS startade här för nästan en vecka sen, arbeten(semestrar tar slut) och skolorna börjar, jag i gymnasiet igen. Hittills har det gått helt bra. Jag är överraskad över att matematiken gick helt okej idag. Jag trodde nämligen att den skulle gå helt dåligt.

Nåja. För att ändå kunna behålla några eller helst ALLA minnen från sommaren så måste man ju ta en bild på dom! På det man har gjort osv. om man nu inte tycker att det är roligare att sitta å tänka om och om igen "jag hade roligt på midsommaren, jag hade roligt på midsommaren..osv." Då ska man ta bilder istället så att man kan TITTA på dem istället för att behöva tänka så mycket. (hjärnan behövs mycket i skolan nu så!)

Dessa bilder påminner ganska mycket om varandra. De är alla från ett och samma ställe. Tagna sista helgen på mitt sommarlov och det var ute i skärgården på en holma.

Man ser en solnedgång med inte alltför sned horisont!

En sten har jag med här också. Den var rund så jag hade lite svårt med att få den plaserad på en slät, naturlig yta, den ville rulla iväg helatiden. :)

En "blå" snäcka på en svart sten med en vit snäcka i bakgrunden.

Och en hög med snäckor i olika färger och former. Den bilden tänker jag (troligtvis) trycka upp till plansch så att jag kan dela ut den till alla som var med!

Snart kommer det troligtvis lite bilder igen, men Ha tålamod! ;)

1 kommentar:

Sandra sa...

I'll probably be back again in September, I believe.
My school starts tomorrow! ^^