måndag 15 september 2008

Från liten knopp till en tomat.

Jag har en konstig inställning till marknaden som är på torsdag-fredag. JAG TÄNKER KÖPA DET JAG VILL HA-inställning. Men den där vettigare halvan av mig säger DU SKA SPARA PENGAR, DU HAR MYCKET I FRAMTIDEN SOM KOMMER ATT KOSTA €. Till exempel bilskolan, bil, systemkamera, resa till Scotland. Men ändå längtar jag till marknaden för den ordnas bara en gång om året. Varje år, sista dagen av marknan tänker man "jahapp, bara 364 dagar kvar nu!".
Men inte vet man hur det blir än. Det kan ju hända att det är värsta stormen eller ösregnet just dessa två dagar.
Vi får se vad det blir köpt.


Ooops. nu tror ni väl inte att jag är skizofren fast jag skriver om mina två sidor? Men vaddå? ALLA har ju Bra och Dåliga sidor! ;P

Antibiotikan mot bihåleinflammationen gör en redigt trött. Man blir väldigt dåsig. På fysiken var det ungefär
ZzzZzZzzz (med ögonen öppna, för att inte avslöja hur trött huvudet är, eller hur trött man är i huvudet?!). Men på religionen var det lite bättre för där skulle vi ha föredrag och jag var lite nervös inför det så jag blev liksom lite pigg av dendär nervösa känslan.

På bilden har vi i alla fall en malvaknopp, fotad här i förra veckan. Den är så fin tycker jag.

Otto är med! - Har jag döpt bilden till. Han verkar vara fokuserad på nånting i alla fall. Och nu bryr vi oss inte om fast "Hosironten" är lite sned. En höstbild på vår hund, fotad söndagen 14.9.

Ni undrar säkert vad det är för lustigt med mina converse skor? Varför är de på bilden? För att personligen tycker jag att den blåa färgen från både skorna och jeansen är en härlig kontrast mot den höstiga marken.

Vårt förfallna växthus. Nångong har det odlats prima tomater där. Nu odlas ingenting. En bild säger mer än 1000 ord. I alla fall här. INGA TOMATER I ÅR!

4 kommentarer:

Heiidii sa...

Det e lite invecklat me bloggen, muhaha men nog ska jag väl lära mig..;P ;P
Jag ska int på marknad, jobbar o jobbar då.. :P :)

Anonym sa...

Ottoooo! Muschimuschi-spion hund, jag sa ju det!

Lite kuslig bild på växthuset! Ser ut som ett krusifix med nån skum slöja på... Är dte kanske ett altare till tomatguden?

Sis

animlehliv sa...

Ja Sis, VEM vet egentligen? :P

Sandra sa...

Joo, det är han. ;D