torsdag 18 september 2008

Lättlurad och Lättövertalad - Negativt!
Jag får inte in fler bilder än 3 för det slutade samarbeta med mig nu dehär blogspot (bara för en stund, hoppas jag!) Men här ser man i alla fall en del av vad jag har köpt idag! En söt liten svart börs för mynt, Två örhängen i trä, två piercingsmycken; "spiral" och "banaani" altså den böjda.. Jag köpte färdit för man fick TVÅ för 12 € och det är ett jäkligt bra pris, i piercingstudior tar dom 16-25€ per smycke. Så det blir väl kanske ti köpa ett nytt tragus smycke imorron igen. Spiralen har jag redan i örat och den böjda köpte jag färdigt till min nästa planerade piercing, i örat.

Dethär med att vara lättlurad och lättövertalad är negativt, för mig. Positivt för försäljaren. Jag skulle inte köpa godis, men så hittade jag finurliga marmelad hjärtan och glodde lite på påsen så vrålade en försäljare där" KÖP TVÅ KÖP TVÅ, BARA 5€" å jag tänkte först "Men baahh, ja ska inte ha nåt, lämna mig ifred!" Men när försäljaren bara fortsatte övertala mig gav jag efter. Och först hemma märkte jag att "SHIT- Ja ha (blivi lurad ti köpa) köpt 1600gram godis!!" Lite tidigare före det blev jag också "lurad". Jag stod och såg på pärlhalsband och hade lite beslutsångest då det fanns två jag ville ha, ett kostade 5€, men så såg jag att det stod där att man får två halsband för 8 € och jag tänkte då OKEJ, PASSAR BRA, men just när ja börja plocka ner dom där halsbandena kom de en Indian dit å erbjöd tre för 10 €. Och jag köpt tre!!! Men de va ändå bra köp! :) Jag tycker om halsbandena. Men godiset var nog dagens FLOPP

2 kommentarer:

astrid sa...

Ja, de får du :P Kramis

Miilo sa...

Oj, typ sånadär örhängen har ja varit på jakt efter länge! Bara det att de är vanliga runda, men nog av trä med en pinne man sticker igenom. Hittar ingenstans.