söndag 28 september 2008

Alla kan vara kreativa.

På den mörka bilden har jag faktist en modell som står och lutar mot trädet! Ser ni henne? Eller är bilden för mörk i era ögon? Jag skapade eller fantiserade inte ihop ett tema eller story till denna bild, för jag tycker att till denna bild skall alla skapa ihop en egen historia. Vad tänkte du på först? Vad är din story? Vad hände före/efter att bilden togs? Varför är bilden fotad så man bara ser hennes rygg? osv.


Idag var jag ut och fotade malvor också (för hur mångte gången är det en malva på bild i min blogg?) Jag gick till mina fint konstruerade rabatter och märkte att rådjuren har varit och ätit ner det mesta. Man blir lite ledsen eftersom det faktist var VACKERT med grannrosa/gula/purpurröda växter, men nu är det bara avbitna stjälkar kvar.
Jag blev i alla fall glad över att de inte hade ätit upp precis allt.

Ha en trevlig söndag!

7 kommentarer:

astrid sa...

Jo, tänkt just de :P Haha. Va har du för prov den här veckan annars?

Sandra sa...

Men usch så hemskt gjort av dom att äta upp dina blommor!! :(

asta sa...

Imoron e de finska *biter av fingrarna* och på torsda matte :) Människan på bilden behöver lugn o ro. Träd representerar lugn därfr står hon vid ett träd. Och så är hon ensam, fridfullast då :)

ast sa...

jo, såg att ingen annan hadd gjort de så måddes ju ;)

Anonym sa...

Jag trodde att figuren på bilden stog med ansiktet vänt mot kameran, som i väntan på någon. Sen ser det häftigt ut när trädets stam är sned, det är nästan som om trädet lutar på figuren istället för tvärtom!

Häftig bild!

Sis

S a r a h sa...

Tack så mycket, du har också fina bilder :D

asta sa...

Hahaha xD ja, de gör ja kanske :P