måndag 6 oktober 2008

Olympus 560:aIdag börja den nya perioden i skolan (altså period 2). Jag läser i denna period bl.a. historia kurs 1 (läste tvåan förra året) och lärarn är helt klart bäst! Eller så har jag hört, men man märkte nog idag att han är en sån där kul typ. Vi gick igenom en del begrepp, och olika huvudgrupper inom historia, t.ex. social historia, ekonomi historia, kulturhistoria osv. Kan ni gissa vad vi fick i läxa?
Vi ska ta reda på vad mormors mormors mormor använde istället för wc-papper. Och det är ju en ganska bra fråga egentligen! Sånt tänker man ju inte på varje dag liksom... Det är en ganska ny uppfinning, kom till kring 1970-talet först!

Jag blev lite besviken i helgen då jag inte fick min efterlängtade kamera! Den var slut eller hade inte varit i försäljning alls i vissa butiken, altså OLYMPUS SP- 560 UZ.
Men idag blev jag jätteglad då pappa ringde och berättade att han funnit en 560:a i en riktig kamera affär i Åbo :D Han åker och köper den på onsdag!

På bilderna där har vi korall kornell (röda busken) och en syrén. Bilderna blev inte hemst bra, eftersom vattendropparna på båda bilderna blev nästan mitt på bilden, så här finns inget "gyllene snittet". Så kanske jag borde säga att Här är exempel på hur man INTE skall göra...

Imorron är det skolfotografering. Har ni haft det redan?

5 kommentarer:

Sandra sa...

Fina bilder ändå. :D Ska bli kiva å si hur bilderna med nya kamerna blir. ^^
Joo, vi hadd fotograferingen förra veckan på torsdagen. :)

Sandra sa...

2-3 veckor sku ja tro :)

zarah sa...

fina bilder :)

animlehliv sa...

tack! :)

Amanda (KARIS) sa...

Hejj, jag bor i Karis. Kommer troligen få en sp-560:a ti juklapp imorgon. Nå, e den bra? Undrar ja bara :D

www.happii.blogg.se