onsdag 15 oktober 2008

Isbjörnsmarsch


Ooookå!
Såhär är det.
Bussen kom aldrig på söndagen så jag gick in till stan, men jag hade ju 1 ½
timme på mig så det var ingen panik. Gick 4 km på 30 minuter...
Teatergruppen var bra och själva mötet var kuuul! Många hade bra ideér vissa tyckte jag mer om andra tyckte jag mindre om, och så tyckte jag om mina egna ideér ;)
Men ajajaj, nu har jag sjungit några timmar per kväll några kvällar i sträck och nu har jag fått jätteont i halsen. Det är inte så kul, för då jag får halsont brukar jag få flunssa och jag har nyst mycket de senaste dagarna. Jag vill helst inte bli sjuk till Höstlovet för då åker vi till Stockholm och hälsar på Storasyster!
Jag blev synnerligen förvånad idag då jag fick ett brev med 500kronor i. Vem F*N skulle våga skicka så mycket pengar via vanliga posten?
Men det var ju visserligen till fördel för mig! Jag blev lite rikare nu liksom...


Jag var tvungen att lägga in en bild på några av mina lyktor/ljusbägare. Jag har sån där höst-ljus-mys-känsla nu. Har hört talas om något som heter PartyLite? Jag blev bjuden till min kompis på PartyLite kväll nångång i denna eller nästa månad! Jag väntar på det. Det är ganska spännande, mamma har en katalog från PartyLite så jag har redan bestämt mig för vad jag skall ha :) Det är visserligen ganska dyrt men nu pratar jag också om Kvalité och de har faktist mycket olika saker som man inte ens kan finna liknande av i "vanliga" butiker.
Dessa på bilden är inte från PartyLite, men de är mysiga ändå!

Elli går och bär på en isbjörnsmjukis som jag har gett henne, jag fick den själv för kanske 5 år sen och nu har jag gett den vidare åt henne. Hon är alltid så söt då hon travar omkring med föremål/mjukisar/väskor som är mycket större eller tyngre än henne själv! Det ser roligt ut och då man ser att hon verkligen kämpar och försöker samla krafter för att bära t.ex. min bag som hon blev så förtjust i.2 kommentarer:

Anonym sa...

Va söter Elli är då hon bär på isbjörnen. :) isisen är väl lika stor som henne kan jag tro.. :P

Heidi

Anonym sa...

jo det är okej att du gör så :)
Säkert kul o va i Swe!! :D dit ska jag i februari---> 8veckor!!
heidi