onsdag 22 oktober 2008

Kniven i gaffeln å högern i vänster hand?!Ääääntligen har jag lagt in dom första bildrena med nya kameran på datan :)
Ovanför är en lampa som vi har i hallen, jag tyckte bilden var så fin eftersom solen har såna där tydliga strålar och dessutom blev det blåa bollar nere i högra hörnet också.
Jag gör dessutom lite reklam för min topshop väska. Jag köpte den i Stockholm den var då nedsatt till 40kronor och jag tycker den är jättefin och praktisk, väska med klöös!

Jag undrar hur man skall ställa in på kameran att de int ska skaka så mycket? Jag tycker att ja int alls skakar sådär väldans myki men ändå är vissa bilder helt suddiga. Någon som har svar/lösning på detta? :)

Idag hade jag omförhör i matematik. Jag skrev alltså om provet. De flesta frågorna var samma som i förra. Konstigt nog kom jag ihåg svaren helt rätt på de flesta men inte uträkningarna. Det harmade lite. Men int ska man ha sig, för jag tror det gick ganska bra!

1 kommentar:

Heiidii sa...

För att man igentligen ska få sälja alkohol behöver man papper på att man kan alkohollagen, så jag läste lagtext o efter det tenta jag "passet". Så jag får sälja alkohol o får ansvara för tex ett ställe med alkohol.. invecklat o förklara.. :P