fredag 16 januari 2009

positiva händelser skänkes hit, tack!

Denhär dagen har varit full med positiva händelser, i alla fall så att man har lagt märke till det!
Dagen började med att min vän delade ut unika gula postitlappar med olika peppande ord och meningar på till oss andra när vi kom till skolan idag. På min stod det Du Är Vacker, Mima! Sådant blir man alltid glad av och sånt där tycker jag att vi borde visa eller uttrycka på liknande sätt åt våra vänner!
Sista timmen hade vi modda och vi skulle få ut våra tolkningar och kommentarer och essäer om som vi gjort individuellt fast om samma text, fyra monologer, heter den. Jag trodde att jag skulle få massor med pikar och elaka kommentarer som jag brukar få med vår "riktiga lärare" men nu är det så att hon är på mammaledigt så vi har en vikarie som är snäll och trevlig och hon vill verkligen diskutera saker med en. Och gissa vad! Nu hade jag så många fina kommentarer i mina texter att jag blev väldigt glad!
På eftermiddagen for jag till seppälä å kolla in julrean. Jag hitta bl.a. två sportiga toppar som jag nog lite hade sökt efter, för nu känns det bättre att fara på länk imorgon då jag har något nytt, sportit att klä på mig!

En annan trevlig sak idag var finska eurovisionsuttagningen, där fanns ett band som jag gillade ungefär efter att dom hadd spela 4 sekunder! Waldo's People heter bandet och låten heter Lose Control. Väldigt min stil, min smak, ja väldigt JAG!

Sen, utan att verka helt egoist så ska jag avslöja en sak, JAG KOM VIDARE I EN FOTOTÄVLING. Det var för en finsk & finlandssvensk skärgårds/båttidning. Nu kan jag inte göra annat än hoppas att det går bra. Bilderna kommer att vara utställda på årets båtmässa och då ska bl.a. besökarna få rösta fram vinnaren. :)

Bilden, är fotograferad på jullovet, då när det fanns snöööö :) Det är en enbuske.

4 kommentarer:

Nene sa...

Svar: haha ja :P Vad var de för kamera du hade förresten? :P

nene sa...

Svar: Ah, en långzoomare då alltså :) Min förra var ju också en långzoomare ;) Jag fotar med en Canon EOS 400D (fick den med posten i tisdags), det är den enda jag har (sålde min långzoomare) och jag vill inte ha någon annan heller, 'cause I'm in love with it ;D Haha.

Sandra sa...

Oooj vad spännande!! :D Hoppas tävlingen går bra vidare också!! :D

Anonym sa...

Bra jobbat! Berätta gärna hur det går i tävlingen sen!

Sis