torsdag 11 februari 2010

TACK till alla er som besökte utställningen!

Tavlan till vänster har ett ros-motiv (fotograferad i Ekenäs). På rosen synns tusentals gnistrande vattendroppar från föregående regn. På bilden till höger är det en träbänk med snäckor på och i bakgrunden syns en hink. Bilden är fotograferad på Torrharun (Ingå), varav tavlans namn. Båda tavlornas mått är 40cm x 30cm.
Regn heter detta fotografi. Detta motiv hör till favoriterna (fotograferad i Kimito). Tavlan är 60cm x 40cm.

Tulpan som bär på hemlighet har jag namnsatt detta fotografi till (fotograferad i Ekenäs). Måttet på tavlan är 60cm x 40cm.


Skidorten Ukkohalla heter detta motiv. Tavlans mått är 40cm x 30 cm.Här synns "solnedgång i Karis-Lojo". Tavlan är 40cm x 30cm.
Åter en solnedgång men denna bild är fotad vid Enare träsk och heter Solnedgång i Enare. Tavlan är 40cm x 30cm.

Bilden till vänster föreställer "En grå katt"(fotograferad i Ekenäs) och på bilden till höger ser man Parson Jack Russell terriern Otto (fotograferad i Kimito). Bilden heter Otto i profil. Tavlorna är 40cm x 30cm & 30cm x 40cm.

STORT TACK, till alla er som besökte min fotoutställning i Kimito! Det var riktigt trevligt att bläddra igenom gästboken och det känns som om de flesta hittade en favorit!


Här kom alltså några bilden från utställningen. Dessa bilder är speciellt riktade till er som inte hade möjlighet att åka till Kimito och titta. Tavlorna är fortfarande till salu (utom tulpanen, vitsippan och solnedgången i Karis-Lojo). Om du är intresserad av dessa (eller andra motiv) så tag kontakt via min e-mail: mimahellsberg@hotmail.com

Inga kommentarer: