måndag 10 november 2008

Maskrosor och ljuvliga vitsord.....


Jag valde att lägga hit en gammal bild idag. Den är fotad i maj och finns också i mitt arkiv under maj månads inlägg. Många tycker att den bilden är sorgsen. Det kanske den är?! Men jag tänkte inte på det förrän många kommenterade om den. Hoppas jag får några tolkningar från ER! :)
Många tror också att vattendropparna är "fejk"-men det är dom inte. Jag låg faktist ute på marken en regnig dag då i maj och fotade så vattendropparna är nog äkta regn!
På tal om regn, bilden påminner ju om vädret utanför! Den skulle nästan kunna vara fotad nu, fast det finns inte några vitsippor, men jag blev faktist överraskad då jag var ute och krattade här i slute på förra veckan då jag såg MASKROSOR!

Vad skall jag annat berätta för roligt? Att jag blev positivt överraskad då jag fick ut min essäuppsats i historia som jag trodde att hade gått SÅ dåligt men visa sig vara lite av dom bättre. Jag hade fått 5-6 poäng (av 6 möjliga, och detta 5-6 av att detta var en övningsessäuppsats, därför ingen exakt bedömning!) Och några fina kommentarer förstås. Uppsatsen handlade om "Hur utvecklades handeln i Europa under Medeltiden". Ganska svårt att skriva nånting om det tyckte dom flesta.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Jo, ha fixa allt själv på den bloggen :) Börja fixa me koder så. :D Jepp, headern ha jag oxå fixa själv ;)

Anonym sa...

Grattis till den fenomenala essän! Det är en utmaning, men man får onekligen en kick av en bra bedömning, som ju grundar sig på författarens kunskaper både i substans och i uttryck!

Sis